Influencer Marketing, distanskurs

Snabbkurs! Det här är en kortare kurs för dig som under tre timmar vill lära dig att skapa och hantera lyckade Influencer marketing-kampanjer. 

Kursupplägg
Vem är kursen till för?
Tidsåtgång, certifikat, betalning, handledning
Om kursledaren
✓ Kursinnehåll


Kursupplägg
Den här kursen är videobaserad och bygger på konkret, branschledande kunskap som hjälper dig att jobba effektivt och smart med influencer marketing.

Vad är en influencer egentligen? Är det en fluga eller är det en marknadsföringform som är här för att stanna? Hur hittar jag rätt influencer? Hur skriver jag ett pitchmail som väcker Influencers intresse? Hur skriver jag en brief för att säkerställa samarbetets kvalité? Hur ska jag tänka kring budget och prissättning?

I den här kursen får du konkreta verktyg och praktiska tips på hur du tar fram en influencer marketing-strategi och arbetar med influencers på ett framgångsrikt sätt.


Vem är kursen till för?
Den här kursen är för dig som vill skapa riktiga resultat med hjälp av influencers samt få ut det mesta av dina investeringar. Du jobbar förmodligen på byrå eller in-house med marknadsfrågor och vill fördjupa dina kunskaper inom ämnet. Kursen passar är även till för dig som driver eget företag och vill förstå hur du kan använda influencers för att skapa kännedom kring din produkt.


Tidsåtgång, certifikat, betalning, handledning
Tidsåtgång: Du kan anmäla dig till kursen på vår hemsida och börja läsa den direkt. Den här kursen är cirka 3 h lång ink. övningar. Du behåller ditt inlogg även efter avslutad kurs.

Certifikat: Alla våra kurser ger certifikat efter avslutad kurs.

Betalning: Betalning av online-kurs: du kan välja mellan att få en faktura eller att betala direkt via VISA, Mastercard eller American Express. Kursen kostar 4 500 kr inklusive moms.

Handledning: Våra online-kurser läses på egen hand men klassificeras som handledda (vilket även innebär att du som har Unionens studiestöd kan använda detta hos oss) då du alltid har möjlighet att kontakta kursledaren och oss på Crunch time för att ställa frågor och få stöttning.


Om kursledaren
Kursledare är Malmöbon, influencer marketing-experten och digitala marknadschefen Apollonia San Contreras. Apollonia arbetar idag med influencer marketing på en svensk såväl som internationell marknad. Hon vet allt om innehåll, mätning och affärsnytta kopplat till samarbeten och kommer i kursen att dela med sig av konkreta vägar till lyckad influencer-marknadsföring som skapar resultat på både kort och lång sikt.

Apollonia har stor erfarenhet av att undervisa och föreläsa om marknadsföring och har tidigare blivit utsett till en av Sveriges supertalanger av tidningen Veckans Affärer.
 

Intresserad av att veta mer?

Ange din mailadress.