Projektledning, distanskurs

Kursupplägg
Vem är kursen till för?
Tidsåtgång, certifikat, betalning, handledning

 Innehåll
✓ Vad säger tidigare deltagare?


Den här kursen är skapad av oss på Crunch time. Vi har tidigare ansvarat för projektledningskurser på bl.a. Nackademin och TUC. Vi har även undervisat på Berghs School of Communication, Medieinstitutet, Sälj & Marknadshögskolan, IHM Business School och flertalet skolor där till. Målgrupperna har då varit yrkesutövande som kompetensutvecklat sig samt studenter. Nu har vi plockat russinen ur vår egen kaka och skapat en online-kurs. I den här kursen får du beprövad kunskap varvat med praktiska tips inom projektledning.


Kursupplägg 

Den här kursen består av innehållsrika videoföreläsningar byggt på konkret, branschledande kunskap samt övningar, textmaterial, quiz, verktyg och mallar
så som budgetmall. 


Vem är kursen till för?
För dig som vill få en helthetsbild av vad projektledning är och hur du konkret kan arbeta för att driva ett framgångsrikt projekt. Kursen täcker ett projekts faser, från ax till limpa, och ger tydliga förslag, rekommendationer och verktyg för att, som projektledare, hantera och driva ett lyckat projekt. Just den här kursen passar dig som är ny i din roll som projektledare. 

Tidsåtgång, certifikat, betalning, handledning
Tidsåtgång: Du kan anmäla dig till kursen på vår hemsida och börja läsa den direkt. Vi kan också ringa (eller maila eller chatta) så att du har chans att ställa eventuella frågor. Kursen är cirka 10 h lång. Du behåller ditt inlogg även efter avslutad kurs.

Certifikat: Alla våra kurser ger certifikat efter avslutad kurs.

Betalning: Betalning av online-kurs: du kan välja mellan att få en faktura eller att betala direkt via VISA, Mastercard eller American Express. Kursen kostar 4 300 kr inklusive moms.

Handledning: 

Våra online-kurser läses på egen hand men klassificeras som handledda (vilket även innebär att du som har Unionens studiestöd kan använda detta hos oss) då du alltid har möjlighet att kontakta kursledaren och oss på Crunch time för att ställa frågor och få stöttning.


Innehåll
Projektledning i praktiken
Brief och beställning
KPI:er
Tidsplan
Verktyg
Riskanalys
Projektekonomi
Vardagen som projektledare
Feedback
Rapportering


Vad säger tidigare deltagare?
Kursen är helt ny som online-kurs men har gott om omdömen från människor i näringslivet ocholika kommunikationsskolor. Axplock nedan.

  • Jag har lärt mig så mycket! Stort tack för en rolig och givande kurs.

  • Den bästa kursen hittills under utbildningen. Tack!


  • Otroligt lärorik kurs från början till slut.

  • Tack för en bra, konkret och rolig kurs!

  • Inspirerande och tydligt. En riktigt bra kurs med hjälpsamma kursledare.

  • Väldigt positivt med balansen mellan övningar och föreläsningar.

  • Väldigt bra kursupplägg. Engagemang och kompetens i bra blandning.

Intressenamälan

Intresserad av att veta mer? Fyll i din mailadress nedan så berättar vi mer.